zondag 27 januari 2013

Online winkelen met korting

Regelmatig bestel ik iets online: (biologische) boodschappen, kleding, babyartikelen, cadeautjes en soms een boek. Sinds augustus 2009 doe ik veel van mijn online aankopen via Shopkorting dit scheelt vaak enkele euro's op een aankoop. Het proces gaat als volgt: Je maakt een account aan, logt in en gaat vervolgens via deze site naar de webwinkel waar je een bestelling wilt doen. Op de site staat welke webwinkels er mee doen en hoeveel korting er wordt gegeven. Alle korting die je krijgt wordt op je account bijgeschreven, als dit meer dan € 10,-- is kan je het laten uitbetalen. Zo kreeg ik in totaal al € 67,24 uitbetaald.

Vaak zoek ik naar kortingscodes als ik iets wil bestellen, maar kan die niet altijd vinden en zelfs in combinatie met een kortingscode wordt er soms nog shopkorting gegeven. De winkels waar ik shop en die via deze site korting geven zijn o.a.: Wehkamp, De Weegschaal, Greetz, Groupon en Zooplus.

Ik wil niemand aansporen om extra online aankopen te doen. Maar misschien is dit concept nog niet bij iedereen bekend en kan je er je voordeel mee doen? Als ik iets online wil kopen kijk ik altijd (nou ja, soms vergeet ik het wel) of de winkel ook bij shopkorting aangesloten is. En meestal scheelt dat dan (indirect, want je krijgt later pas uitbetaald) enkele euro's.

Wil je je aanmelden bij Shopkorting? Dan kan dat via deze link voor elk aanmelding ontvang ik € 0,25. Dus doe er je voordeel mee als je regelmatig bij winkels online shopt die bij shopkorting zijn aangesloten.

4 opmerkingen:

 1. Nu weet ik tenminste waar ik mijn bietensap kan kopen. In mijn buurt zijn weinig natuurvoedingswinkels.

  Via Euroclix krijg ik dezelfde korting als bij de weegschaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik maak ook gebruik van zulke sites. Ik ben lid van euroclix, zinngeld en sinds kort ook cashbackkorting. Dat werkt allemaal ongeveer hetzelfde als deze site, alleen de aanmeldbonussen wisselen geloof ik nogal….

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor de tip; ik ga hem zeker gebruiken en doorgeven.

  BeantwoordenVerwijderen