woensdag 19 juni 2013

Hoera 100 volgers!

Vandaag zag ik dat ik 100 volgers heb, wat leuk, weer een mijlpaal bereikt! Zo'n 4 jaar geleden begon ik met bloggen bij web-log. Ik las toen al enige tijd blogs over consuminderen, maar wilde nu zelf ook wel eens er over gaan schrijven.

Ik begon met besparen om dromen waar te maken, vandaar mijn titel: "niet dromen maar doen". Veel dromen werden inderdaad verwezenlijkt, zoals verre reizen maken, een eigen huis en thuisblijfmama worden, maar ook mijn kijk op consuminderen veranderde. Eerst bespaarde ik bijvoorbeeld zoveel mogelijk op boodschappen. Nu geef ik juist weer meer geld uit aan boodschappen, maar kies dan wel zoveel mogelijk voor bio en onbewerkte producten. Ik heb de afgelopen 4 jaar veel bereikt en ook het hebben van een blog heeft mij veel opgeleverd.

Ik vind het heerlijk om te schrijven, het is een uitlaatklep voor mij. Soms krijg ik leuke reacties, tips en ook dingen om over na te denken. Soms krijg ik steun, als het even minder gaat, en het voelt fijn dat mensen die je niet eens kent, wel met je meeleven.

Ik heb leuke mensen leren kennen via mijn blog, krijg zo nu en dan leuke dingen toegestuurd van mijn lezers en geef zo nu en dan mijn lezers ook iets cadeau.

Er zijn een paar bekenden die meelezen, hoewel ik dit eerst niet wilde, heb ik er nu niet zoveel moeite meer mee. Maar toch zijn er veel bekenden die niet weten dat ik een blog heb. Echt helemaal uit de anonimiteit treden wil ik (nog) niet, want je weet nooit wie er meeleest. En ik ben bang dat het me belemmert in wat ik wil schrijven. Mijn echte naam is dan ook geen "Sjouke", maar bekenden die toevallig op mijn blog komen zullen me wel herkennen.

Ik blog nog steeds met veel plezier en vind het ook heerlijk om blogs te lezen. Het is voor mij echt een hobby.

Ik wil iedereen die mee leest, me volgt en/of sympathieke reacties achterlaat héél erg bedanken. Want vooral de interactie maakt het erg leuk!

13 opmerkingen:

 1. En jij ook bedankt!! Voor alle leuke stukjes die je telkens weer weet te schrijven. Ik kom hier graag lezen en je weet me steeds weer te inspireren. Op naar de volgende 100 volgers!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je officiele getal staat op 100. Maar je lezerstal is vele malen hoger,denk ik. Ik lees je altijd met plezier ,maar vergeet me te registreren als volger.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vergeet net als izerina ook altijd om mensen te volgen, maar ik lees je blogs graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd!!, 'k lees hier altijd graag mee,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd, en bedankt voor je schrijfsels ze worden hier met heel veel plezier gelezen. Volger worden doe ik niet ik zie de pluswaarde er niet van in. Maar ik volg je (stiekem)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Sjouke,
  Ik volg je via http://www.bloglovin.com/blog/ samen met nog 16 andere zie ik nu. Dus het zijn er zeker al 117!
  Gefeliciteerd ;-)
  Groeten, Ellen1979

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, die site kende ik nog niet. Had wel verwacht dat mijn aantal lezers eigenlijk hoger is, gezien het aantal pageviews.

   Verwijderen
 7. gefeliciteerd! op naar de volgende 100! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik volg je blog ook elke dag en voel me daardoor een beetje 'verbonden' met jullie. Ik volg ook regelmatig de site van Thomas....liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hieperdepiep Hoeraaa xxx van een (meestal) stille volger ;-)

  BeantwoordenVerwijderen