vrijdag 26 april 2013

Lekker vies worden....

De afgelopen dagen was het best een aantal keer lekker weer en ging ik met zoontje spelen in de tuin. Ik ben zo'n moeder die haar zoontje z'n gang laat gaan. Gewoon oude kleren aan, dan kan hij best buiten tijgeren door de tuin. Lekker hè die grond in je mond steken of mama helpen met het onkruid uit de tuin halen. Deze foto's zijn al weer van een maandje geleden, de eerste dag dat het warm genoeg was om even naar buiten te gaan.
Nog een paar recente foto's dan:
En natuurlijk mag je ook tijdens het eten jezelf lekker onder smeren.

Gelukkig heeft mama een wasmachine en kocht ze nog een zak kleding via krijgdekleertjes die gewoon naar buiten mag, over de grond mag schuren, onder de modder mag smeren....nou ja, ik heb de mooie leuke dingen eruit gezocht. Maar voor bijna gratis kan zoontje zich nu lekker uitleven! Dat is nu het voordeel van 2e hands kleding, niet erg als er iets kapot gaat of vies wordt. Kinderen moeten toch gewoon kind kunnen zijn!12 opmerkingen:

 1. Ja!!!!
  Er moeten veel meer van jouw soort moeders zijn!
  Ik werd echt raar aangekeken toen zoonlief zo klein was en dus een hap zand nam. ik deed niks, maar er zou toch vanalles vies in kunnen zitten. Hij heeft nooit meer zand gegeten.
  Nu zijn vieze spijkerbroeken juist prima, dan heeft hij lekker buiten gespeeld

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk lekker mogen kliederen! Hier ook varkentjes :).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, leuk zeg! (en heel herkenbaar)
  Onze kleine man had gisteren een hap aarde in z'n mond... Nou ja, dan weet hij gelijk dat dat niet lekker is ;-)

  Geniet van je kleine man! (volgens mij doe je dat volop!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Hier is de potgrond ook al geproefd. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk en zo hoort het. Is ook heel goed voor zijn weerstand, gewoon lekker modder eten. En insecten enzo ;) Oei, die dettolmoeders, ze zouden er schande van spreken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk! Kinderen horen lekker kind te zijn en te kliederen en zichzelf vuil maken. Goed voor de afweer. Al die moeders die al gaan gillen en met snoetenpoetsers aankomen rennen als een kind er ook maar aan denkt zichzelf vuil te maken, creëren alleen maar allergieën en zwakke kinderen.

  Foto's zijn super.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk is dat he... Hm... later als ik groot be... eh... kinderen heb ga ik ook echt aan de tweedehands kleertjes hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Afgelopen woensdag heeft mijn kind samen met de vrienden tijdens een theaterfestival voor kinderen vooral lekker bloemetjes en rotzooi uit een vijver gevist. Ze hebben hun zwem abc dus laat maar gaan. Thuis onder de douche en de kleren in de was. Was niet veilig volgens een moeder. Jammer dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Laatst las ik nog,dat juist dat vies maken zo goed is voor het immuunsysteem van een kind

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Schone kinderen zijn niet gezond! Heerlijke foto's van de kleine man!

  http://inenomdekas.wordpress.com/2013/04/27/extra-aflossing-hypotheek

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hier ook een kind dat gewoon lekker zijn gang mag gaan. Alleen is het wel echt een dametje: ze vindt het erg als haar kleren vies zijn. Van mij heeft ze dat niet want mij maakt het echt niks uit. Maar ondanks dat ze graag schone kleren wil, vindt ze het heerlijk om te kliederen. Moddersoep is hier grote favoriet. 's Avonds is ze dan pikzwart. Ach en zo hoort het.

  BeantwoordenVerwijderen