vrijdag 30 november 2012

Hulpsint

Via haar kwam ik op de site van De waarmakerij terecht. Op dit moment hebben ze een inzamelactie voor sinterklaascadeautjes voor gezinnen waar de sint niet komt. Een heel goed initiatief en het helpt mij ook gelijk een beetje om mijn huis op te ruimen en ik moest de spullen die over waren gebleven van de rommelmarkt nog uitzoeken. Ik verzamelde cadeautjes en heb geprobeerd er leuke pakketjes van te maken.

het hoopje verzamelde spulletjes

Ik heb de tasjes die ik had versierd met wat stickertjes en ik heb voor de kralen een mooi bakje gezocht.


Het leverde 10 leuke cadeautjes op. In de tasjes zitten knutselspulletjes, sieraden en kraaltjes om zelf een mooie ketting te maken.


Nog even ingepakt en een stickertje op de achterkant wat erin zit. Van het weekend breng ik ze naar een hulppiet, die slechts op 3 km afstand woont.

Ik heb mijn best gedaan er iets moois van te maken, ik hoop dat de kindjes er blij mee zijn. Volgend jaar doe ik zeker weer mee als deze actie er is. Ik probeer dan door het jaar heen alvast wat spulletjes van zoontje te verzamelen. Nu moest ik echt op zoek gaan naar dingen en dat maakte het iets lastiger.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke actie, zeg! Fijn dat je sint kunt helpen zo. Aan zoiets zou ik volgend jaar wel willen meedoen. We gaan komend jaar het geheim van de sint aan zoonlief vertellen... dat zou wel mooi zijn, als hij zijn speelgoed afstaat voor andere kinderen dat overtollig is.

    BeantwoordenVerwijderen