maandag 26 november 2012

Weekendje rommelmarkt

Elk jaar sta ik rond deze tijd met mijn zus een weekendje op een rommelmarkt, deze markt is altijd de drukst bezochte van het jaar. We huren dan met z'n tweeën een kraam voor € 45,--, omdat we de kosten delen is dat nog wel te doen.

In totaal had ik een opbrengst van € 116,90 met de kraamhuur eraf en 1 euro voor de huur van een stoel, was mijn winst € 93,40. Ik had gehoopt op 100 euro. Nou ja, dit was iets minder, niet zo erg dus.

Zelf heb ik ook heel veel leuke dingen geshopt. O'jee, dat wilde ik eigenlijk niet (zo veel) doen, maar er was zo veel voor spotprijsjes dat ik het niet kon laten.

In totaal heb ik voor € 39,50 geshopt eigenlijk alles voor zoontje. Wat speelgoed en kleding alvast 3 maten in het voren. Niet alles was even nodig, maar de kleding zag er zo goed uit dat ik het voor 1 euro per stuk echt niet kon laten liggen.


Dit speelgoed kocht ik allemaal voor € 17,50.In totaal kocht ik voor € 21,50 aan babykleding.
Kinderkleding en het ziet er allemaal echt als nieuw uit; 1 dik winterbroekje nog in maat 68 (dat heeft hij nu) en de rest maat 74. Allemaal 1 euro per stuk, alleen het gestreepte vestje was € 2,50, maar o zo schattig!

In maat 80 een lekker warm joggingpakje, 1 joggingbroekje, pakje en zwembroek. 

En in maat 86 nog 5 broekjes en 1 blousje, bij het blousje hing het kaartje er zelfs nog aan (€ 7,95)
En verder nog 2 slofjes met een krokodil erop, maar die ben ik vergeten op de foto te zetten...

Bij de laatste 2 foto's lijkt het fototoestel het een beetje begeven te hebben ineens hele lichte en streperige foto's.....

Ik vond het een heel gezellig weekend. Wel had ik het idee dat mensen meer dan anders probeerden af te dingen. Op het laatst (toen de markt eigenlijk al voorbij was) kwamen er zelfs mensen die de kleding wilden opkopen voor een paar euro. Ik heb het maar gedaan, anders had ik het toch naar de klednginzameling gebracht en zo was ik er lekker makkelijk vanaf. 

Volgend jaar ga ik denk ik weer!
4 opmerkingen:

  1. Wat een goede buit! Blij kan je daarvan worden hè :-)) Je hebt echt leuke spulletjes gevonden. Ik ben benieuwd waar het was?
    Ik ben altijd gek op de kleding en speelgoedbeurzen van de spelotheek hier, daar worden ook 2e hands verkocht en koninginnedag vind ik ook fantastisch.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk zeg! En fijn dat je de kosten van de kraam kon delen. Ik vind het een mooie winst, en je hebt leuke spullen gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen