donderdag 8 oktober 2020

Ik pak het bloggen weer op!

3 jaar was het stil op dit blog en lang getwijfeld of ik het zou verwijderen, gewoon laten staan of het bloggen toch weer oppakken. Steeds had ik niet het gevoel echt iets te schrijven te hebben, maar toch miste ik het wel.

Eigenlijk was ik ook een beetje gestopt na een negatieve reactie van een lezer. Een reactie die mij erg raakte op dat moment. Ik denk dat ik nu sterker in mijn schoenen sta dan toen, het eerste jaar na de geboorte van mijn jongste vond ik best zwaar. 

Maar het schrijven is vooral ook een soort uitlaatklep/dagboek voor mezelf en ik hoop met mijn blog mensen te inspireren om groener te leven, bewuster om te gaan met zichzelf en hun omgeving door een kijkje te geven in ons leven.


Hoe ziet ons leven er nu uit?

Ik, Sjouke, ben nog altijd thuisblijfmoeder. Ik heb een bijbaantje als luierconsulente en doe verder nog steeds vrijwilligerswerk bij KrijgdeKleertjes. Daarnaast ben ik nog actief op school en buurtprojecten.

Alex, werkt 36 uur (4 x 9 ) en nu met de Coronamaatregelen is dat 2 dagen op kantoor en 2 dagen op een geĆÆmproviseerde werkplek op onze slaapkamer.

Dirk is 8 jaar en zit nu in groep 6. Zijn hobby's zijn scouting, schaken, sporten en hij is helemaal fan van beybladen. Hij heeft een brede interesse in van alles en nog wat.

David is nu 3,5 jaar en gaat 2 ochtenden in de week naar de peuterspeelzaal. Het is een vrolijke jongen, nog steeds een echte knuffelaar. Hij fietst graag, speelt met de duplo, houdt van boekjes lezen en doet spelen op het woonerf met de buurtkinderen.



4 opmerkingen:

  1. Welkom weer terug. En veel blogplezieršŸ‘.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je er weer bent. Nare reacties kunnen heel vervelend zijn en flink wat afdoen aan het blogplezier.

    Daarom extra goed dat je weer gewoon begint : )

    BeantwoordenVerwijderen