maandag 19 oktober 2020

Weekmenu week 43

Vorige week verliep qua weekmenu niet helemaal volgens planning, dat is niet erg, het is meer een leidraad. Ik hou ook altijd rekening met maaltijden die we kunnen samenstellen uit de voorraad in de voorraadkast en vriezer. Die maaltijden kunnen we dan evt. doorschuiven naar de week erop. Ook wisselen we soms een dag, als we iets minder tijd hebben om te koken bijvoorbeeld

Vorige week haalden we een keer eten af. Dit doen we maar een paar keer per jaar. Het was om de herfstvakantie in te luiden, de lokale ondernemers te steunen en gewoon voor de lekker! Totale kosten € 25,-- best een bedrag. Maar ik hield hierin al rekening dat het geplande etentje met mijn verjaardag begin november met het gezin niet doorgaat. Wat we dan gaan doen, moeten we nog maar even zien. Van de tomatensoep konden we 2 dagen eten, dus 2 maaltijden schuiven door naar deze week.

Ook de appel-kaneel broodjes werden niet gemaakt. Doen we dat gewoon deze week, ook leuk om met de kinderen samen te doen.

Het menu van deze week:

Maandag: Mexicaanse rijst met bonen

Dinsdag:  Aardappel maar dan anders

Woensdag: pasta met tomaten/paprika saus, Italiaanse groente en veg. spekjes

Donderdag: Zoete aardappelfriet met vlees(vervanger) en erwtjes en komkommer

Vrijdag: Ovenschotel met spinazie, aardappel en veg. gehakt

Zaterdag: Oma is jarig: eten bij oma (als dat doorgaat?)

Zondag: Spaanse tortilla met restjes groente


Extra op de planning als toetje en tussendoortje: 

Appel-kaneelbroodjes

Appelflapjes, leuk om met de kinderen te maken en een aanta appels van eigen boom moeten hoog nodig op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten