Gisteren maar gelijk de daad bij het woord gevoegd en met een pak oliebollenmix aan de slag gegaan. Rozijnen had ik nog in huis en verder hoefde ik alleen water toe te voegen. Het resultaat was goed, het brood smaakt lekker. Ik vond het alleen wel lastig om de rozijnen goed gemengd te krijgen met het deeg, daardoor zijn veel rozijnen boven en onderop beland. Met de overige 3 pakken ga ik denk ik hetzelfde doen, of heeft iemand nog een andere tip?
Ik ben Sjouke (38 jaar), woon samen met Alex, Dirk (dec 2011) en David (april 2017). We proberen sinds 10 jaar te (be)sparen en daardoor zijn mooie dromen uitgekomen als verre reizen maken en minder werken om thuis te zijn bij onze zoons. We willen niet meer meedoen aan de renjerot maatschappij en het materialistisch exhibitionisme. We proberen groener te leven, minder te consumeren en bewuster om te gaan met onszelf en onze omgeving. Lees op dit blog mee over hoe we dit doen.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten