vrijdag 19 oktober 2012

Lekker shoppen voor het ventje!

Bijna dagelijks kijk ik even op MP wat er wordt aangeboden in de categorie Kinderen en Baby's binnen een straal van 5 km. Zo nu en dan staat er iets leuks tussen en omdat ik het al wandelend met de kinderwagen of met de fiets kan ophalen is het lekker makkelijk.

Zo stond er van de week een zwemband tussen voor € 1,50. Ik de verkoper een mailtje gestuurd voor welke leeftijd die was, want leek me wel handig om mee te nemen naar Center Parcs waar we begin november een weekendje heen gaan. Helaas was de band voor kinderen vanaf 2 jaar. Maar later mailde ze me dat ze nog een kleinere band op zolder had liggen voor 6-12 maanden en die mocht ik op komen halen voor € 2,00, want de band was iets duurder geweest. Dus die ging ik vanmiddag ophalen op het fietsje. Ik weet niet of zoontje het leuk vindt, maar voor € 2,00 durf ik dat risico wel te nemen.

Dit is 'm dan

Het adres van die mensen was vlak blij de kringloop, dus ik kon het niet laten en ging daar ook nog even neuzen. Ik vond drie leuke kledingstukken in de maat 68, wat zoontje nu heeft. Hoewel het truitje valt eerder als een 74, das mooi want tegen de tijd dat hij die maat heeft is het vast een stukje kouder.

Truitje en broekje 2 euro per stuk, longsleeve 1 euro

En ik zag nog 2 leuke speeltjes. Zoontje heeft genoeg speelgoed, maar voor 20 en 10 cent kon ik het niet laten liggen. Het geluid van het telefoontje deed het niet in de winkel. Maar thuis even nieuwe batterijen erin gedaan en hij geeft nu mooie (en zachte) melodie├źn en er zit ook nog een klein lampje op.


Ik heb ook nog 2 ribbroekjes gekocht in de maten 86 en 92. In die maten had ik nog niks. Het duurt misschien nog wel 1 of 2 jaar tot hij die maat heeft, maar dan moet je er maar net tegenaan lopen. De broekjes zagen er echt als nieuw uit en dat voor 2 euro per stuk.


4 opmerkingen:

 1. verleidelijk he,zo'n kringloopwinkel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen! Ik struin ook marktplaats af voor onze kleine man (nu ook net maat 74)
  Het scheelt vaak zoveel geld, daar wordt ik blij van :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die blauwe longsleeve is leuk! Goed idee trouwens zoals je via MP zoekt, hoewel misschien ook niet voor mij... Wil ik weer veel te veel kopen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor ons kaboutertje ligt er nu in nog 3 maten verder bijna genoeg kleding. Als ze een maatje opschuift ga ik wel kijken wat voor weer het is en wat er nog nodig is.
  Maar marktplaats is zeker enorm verleidelijk. Ik zoek nu ook weer kleding voor Kleine Vent. En straks ook weer voor mezelf.

  BeantwoordenVerwijderen