zaterdag 1 september 2012

Leuke actie: gratis luier bij bestelling

Als je op 4 september een bestelling plaatst bij kaatjekatoen krijg je een gratis easyfit luier cadeau met de actiecode DD2012. Beetje jammer dat ik net vorige week mijn bestelling heb geplaatst en inmiddels ontvangen. Maar zo'n luier kost toch € 22,95 als ik de verzendkosten er af haal (€ 4,95) kan ik toch zo'n € 18,-- besparen/verdienen. Maar ja, eigenlijk heb ik nu dus niks nodig....

Ik heb de vorige week een aantal luiers besteld, inlegvellen (5 rollen), een luieremmer met waszakken (is wat groter dan een doorsnee luieremmer en de waszakken passen er precies in). Ik heb nu dus 11 luiers en dat vind ik eigenlijk wel genoeg om mee te beginnen. Manlief gebruikt liever de wegwerp en we 's nachts doen ook een wegwerp om  , ik gebruik maar 3-5 wasbare luiers per dag en hoef dus maar eens in de 2-3 dagen te wassen. Als het goed bevalt en we er meer gaan gebruiken wil ik eigenlijk pas bijbestellen of kijken of ik er nog wat tweedehands kan vinden.Wat je besteld en voor hoeveel maakt trouwens niet uit. Je krijgt altijd die gratis luier. Dus ik heb al even op de site zitten kijken of er niet iets anders ik wat ik wil, maar het zijn allemaal dingen die ik niet echt nodig heb. Dan zit ik toch te denken aan extra inlegvellen of nog een extra luier, dan koop ik tenminste iets nuttigs. Of ik bestel helemaal niet.

Wat zouden jullie doen in deze situatie?

3 opmerkingen:

 1. bij twijfel zeg ik altijd: niet doen! :) er zijn de laatste tijd diverse goede luier aanbiedingen in de winkel, dan zou ik eerder even wachten met een bestelling plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hm, ik zit nu te denken dat je natuurlijk geen wasbare luiers bij de drogist kan kopen! maar alsnog; bij twijfel niet bestellen ;)

   Verwijderen
  2. Ze hebben nu nog een andere leuke actie. Dat is 3 luiers halen 2 betalen. Het is niet het merk dat ik nu gebruik, maar wel een merk dat ik ook graag wil proberen. Ik heb gevraagd of je de acties mag combineren en dat mocht. Ik denk dat ik die dan toch maar bestel. Dan heb ik voor € 42,85 (incl. verzendkosten) 4 wasbare luiers (3 van het nieuwe merk, en 1 van mijn bekende merk). Dan heb ik dus voor iets meer dan € 10,-- per stuk 4 nieuwe luiers, terwijl ze nieuw het dubbele kosten.

   Ik wilde eigenlijk pas nieuwe luiers bestellen als ze goed zouden bevallen. Maar ik zie dat er ook een goede markt voor is op MP. De meeste mensen vragen 10-15 euro voor een gebruikte wasbare luier. Dus ik kan ze altijd nog verkopen als het na een tijdje toch niet bevalt.

   Verwijderen