zondag 23 september 2012

Dagje kinderboerderij

Manlief en ik hadden allebei toch wel het gevoel dat we de gebeurtenissen van deze en afgelopen week moesten vieren. Maar hoe? was de grote vraag. Een echt feest geven en veel mensen uitnodigen hadden we zelf wel zin in, maar daar doen we zoontje geen plezier mee. Daarnaast is het ook niet slim, hij moet de komende weken echt nog rustig aan doen en uitkijken voor virusjes. Over 3 maandjes wordt hij toch al 1 dus gaan we dat maar grootst vieren hebben we bedankt!

Omdat manlief compleet door zijn vakantiedagen is en de laatste tijd ook veel gebruik heeft gemaakt van ouderschaps- en onbetaald verlof, komt een vakantie nu ook niet zo goed uit. Naar het buitenland zouden we nu toch niet gaan. Dus volgend jaar maar eens lekker op vakantie gaan.
Een dagje ergens heen dan? Nou niet een hele dag, zo 1,5 week na de operatie. Dat is nog veel te vermoeiend voor hem. Even ergens heen dan, maar niet te ver van huis? We vinden het wel leuk om eens met zoontje te gaan zwemmen, dat hebben we nog nooit gedaan. Maar ook in het zwembad loop je kans op virusjes en met zo'n sonde niet ideaal. Dus dat stellen we maar even uit.

Uiteindelijk zijn we naar de kinderboerderij gegaan, hier zo'n 8km verderop. Ik was er nog nooit geweest, maar het is heel leuk met een speeltuintje en ook nog gratis. Nu was zoontje er misschien nog wat klein voor, maar in het voorjaar zijn we zeker van plan terug te gaan. Dan kunnen we ook best op de fiets gaan, het is een mooie weg door de natuur ernaar toe. Eigenlijk maakt het ook niet uit wat we doen, waren we allebei van mening, als we maar met z'n drietjes zijn en genieten!

En we hebben bedacht om in november een weekend naar een huisje te gaan. Wel ergens met zwembad, daar kijken we zo naar uit. Ik heb even een beetje op internet gezocht, maar de prijzen vallen me nog best tegen voor zo'n weekendje in een park. Ik zit nu te denken aan mystery c.parcs. Dan weet je pas 4 dagen van te voren in welk park je zit en welk type huisje, maar dan kost een weekendje in een 4p huisje "maar" 200 euro incl. bijkomende kosten. Ik heb ook naar goedkopere parken gekeken, maar dan moet je de babybedje en stoel weer apart huren en kom je op hetzelfde bedrag.  En onze vw polo is echt niet groot genoeg om al die spulletjes mee te nemen. Verder maakt het ons niet zoveel uit in welk park we zitten, met de lease-auto kost de reis ons toch niks en een weekend kunnen we ons overal wel vermaken. Hoop alleen dat het niet tegenvalt. Van de andere kant denk ik ook: laten we eens lekker smijten met geld en ons zelf lekker verwennen. Maar zo'n klein krenterig mannetje in mijn hoofd zegt dat ik daar spijt van ga krijgen en dat geld beter voor de vakantie(s) volgend jaar kan gebruiken.

Iemand toevallig ervaring met mystery c.parcs?

1 opmerking:

  1. Nee, geen ervaring mee. Maar goed dat jullie echt even willen genieten door er eens op uit te gaan. Dat hebben jullie wel verdiend na de moeilijke periode die achter jullie ligt!

    BeantwoordenVerwijderen