vrijdag 7 september 2012

Een spannende periode breekt aan

Bedankt voor alle lieve reacties. Inmiddels heeft zoontje dinsdag toch een hartkatheterisatie ondergaan. Hij is hier gelukkig goed uitgekomen.
Wel houden ze hem hier tot de grote operatie die over een dag of 10 zal plaatsvinden.
Voor ons een hele geruststelling. Thuis ging het echt niet meer. Hij krijgt hier nu ook een beetje zuurstof als zijn saturatie onder de 60 komt, daar lijkt hij wel iets van op te knappen.
Het is een hele spannende tijd, maar ook een vreemd idee, dat als alles goed  gaat,we over een maand een heel ander kind thuis hebben.
Helaas was er nog geen plek in het ronald mc donaldhuis voor ons. We staan op de wachtlijst. Nu slaap ik steeds bij zoontje, dat is best vermoeiend; veel alarmen, huilende kindjes etc. Manlief slaapt thuis en is gister weer aan het werk gegaan. Hij is echt compleet door alle vrije dagen heen, dus naast zijn dag ouderschapsverlof is alles onbetaald verlof. Maar hij vindt het ook wel fijn om te werken. Snap ik, de dagen in het ziekenhuis zijn lang en saai.
Nog even volhouden, de laatste loodjes.

6 opmerkingen:

 1. Dan heb je nu in ieder geval de rust dat er voor je zoontje gezorgd wordt. Dan deel je de onrust niet meer alleen met je man. Succes en hopelijk komt er vlug een plekje vrij in het RMD.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte deze tijd! Hopelijk gaat het allemaal goed met de operatie zodat jullie straks kunnen gaan genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop met jullie op veel beterschap hierna!! Zet 'm nog even op!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel sterkte en kracht toegewenst! En heel veel beterschap voor je zoontje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pittige tijden; ik duim met jullie mee dat dit kleintje ventje overal goed doorheen gaat rollen en jullie straks nog net een beetje meer kunnen genieten van hem zonder al die zorgen er elke keer bij. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat spannend zeg, heel veel sterkte toegewenst!!

  BeantwoordenVerwijderen