maandag 9 december 2013

Klusser de klus

De "verbouwing" is hier nu al weer bijna een week aan de gang en we hopen eind deze week toch klaar te zijn, zodat er in het weekend weer spullen versjouwd kunnen worden. De verbouwing begon iets later door ziekte van de timmerman, maar inmiddels moeten we al 2 weken door stapels dozen ons bed zien te bereiken. Ach zodra je je ogen dicht hebt, zie je er toch niks meer van.

De kunststofkozijnen met HR++ glas zijn geplaatst aan de achterkant van het huis, dus de keuken, badkamer en 3e slaapkamer. Op de 3e slaapkamer kwam er ook nog een rolluik bij. In 2 daagjes was alles geplaatst en het ziet er mooi uit. Alles is netjes afgewerkt met vensterbankjes en horren. Ben blij dat dat erop zit, want met dit weer met een jas aan in de kamer is toch minder fijn.

De zolder begint eindelijk ergens op te lijken. De knieschotten zijn geplaatst, de inbouwkast en kast om cv krijgen gestalte. Daarna moet er nog een radiator en elektra verplaatst worden en dan alles geschilderd en nog een laminaatvloertje. Voor dat vloertje gingen we gisteren op pad. Bij de bouwmarkt hier hadden ze een goede actie, wat ons in totaal 80 euro op de vloer scheelde.

Ook al is al het kluswerk uitbesteed, toch is het niet mijn ding. Ik ben blij als alles straks klaar is en ik spullen weer op hun nieuwe plek kan zetten. Dat is dan wel weer het voordeel van uitbesteden, we zitten maar 2 weken in de troep. Komend jaar geen grote verbouwplannen. Zoontje verhuisd misschien van het kleine babykamertje naar de slaapkamer aan de achterkant, maar er hoeft dan niet opnieuw geschilderd enzo te worden, met wat muurstickers, groter bed en wat leuke accessoires komen we denk ik een heel eind. Maar er is geen haast bij, dus we zien wel hoe dat loopt.

Inmiddels is het wel al een stuk verder als op deze foto's, dit was aan het eind van dag 1, maar dat is gelijk weer een reminder voor mezelf dat ik morgen maar weer eens foto's moet maken.

Keukenraam

3e slaapkamer

Badkamer

En de zolder
Achterkant van het huis

7 opmerkingen:

 1. In de verbouwing zitten is toch altijd veel gedoe vind ik. Ik kan me voorstellen dat je blij bent als het klaar is. Ik vind het groen op de zolder een mooie kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er mooi strak uit! Veel plezier in je nieuwe huis..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Verbouwen is altijd veel werk (zelfs als je veel dingen uitbesteed) je blijft toch in de troep zitten! Ik hoop dat alles snel klaar is en jullie kunnen genieten van het eindresultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier nog iemand die verbouwen ook niet zo 'haar ding' vindt, maar wel fijn dat 't eenmaal weer klaar is.
  Ziet er superstrak uit,
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah, jij zit dus ook "lekker" in de rommel. Nou ja, volgend jaar zijn we het allemaal weer vergeten en genieten we van de verbeteringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou het ziet er nu al goed uit hoor! Ga je veel plezier aan beleven!

  BeantwoordenVerwijderen