woensdag 8 augustus 2012

Toch weer voor de bijl gegaan

Zoals ik vorige week nog blogde, was ik teleurgesteld over een MP aankoop. Een doos met babykleding, slaapzakjes, boxkleed en slabbetjes met vlekken waar ik 40 euro voor betaalde.

Hoewel het heel verleidelijk blijft om kleren op MP te kopen heb ik besloten alleen nog kleding in de buurt te kopen, wat ik ophaal en dus eerst kan bekijken voor ik het koop.

Eergisteren zag ik een leuk pakket op MP staan kleertjes maat 62 voor 10 euro. Er zat ook nog een slaapzakje bij en de kleertjes leken er op de foto goed uit te zien.

Gisteren ging ik het pakket ophalen en het zag er erg goed uit allemaal. 10 euro was eigenlijk een koopje voor het pakket. Ze hadden ook nog kleertjes maat 74, 80 en een zak vol slaapzakjes, of ik daar ook nog interesse in had. Ik heb het op mijn gemakje allemaal bekeken. Het meeste zag er nog erg goed uit. Dus uiteindelijk nam ik alles mee voor 50 euro.

Ik ben er echt super blij mee. Het was zo veel dat ik voor maat 62, 74 en 80 eigenlijk niks meer hoef te kopen. En ik denk dat ik nu ook wel genoeg slaapzakjes heb totdat zoontje onder een dekbedje gaat slapen. Maatje 80 waren zowel zomer als winterkleertjes (ze hebben 2 zoontjes). Geen idee in welke periode zoontje straks deze maat heeft, maar dat maakt dus ook niks uit.

Zo zie je maar weer wat een verschil het kan uitmaken van wie je iets koopt. Deze koop maakte het teleurstellende pakket van vorige week weer goed.

Ik kan nu dus zeker een half jaar vooruit met kleding. Moet misschien alleen nog wat kleertjes maat 68 op de kop tikken. Maar over 4 weken ga ik met een vriendin naar een tweedehandskledingwinkel, dus daar kan ik vast wel slagen.

Ik heb met mezelf wel afgesproken de komende maand zeker niet meer op MP te kijken, want het is zo verleidelijk allemaal dat babyspul.

4 opmerkingen:

 1. Ik heb qua kleding niks op marktplaats gekocht. Ik heb hier in de kringloop wat dingen gekocht, ik had een paar dingen nog en ik heb erg veel gekregen van vrienden van me.
  Daarentegen vond ik wel een geweldige kinderwagen op marktplaats (die kun je natuurlijk niet opsturen).
  Het scheelt inderdaad gewoon van wie je koopt. En als het in de buurt is, scheelt het ook nog verzendkosten en kun je altijd eerst kijken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn dat het nu wel gelukt is! Her hetzelfde, maar dan met een positiebroek: helemaal gepild en dunne plekken op het achterwerk. Die breng ik maar niet eens meer naar de Kringloopwinkel...maar wel bij iemand anders twee gloednieuwe spijker-positiebroeken voor maar een tientje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien handig om telefoonnummer van de verkoper te bewaren, kan je eventueel over een jaar nog eens kontact opnemen. Er liggen daar dan vast weer overtollige jongenskleertjes. Dit natuurljk alleen als je super tevreden bent met je aankoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Durf het bijna niet te zeggen aangezien je voorlopig niets meer wil kopen maar ik heb nog jongsbabykleding van ons zoontje en volgens mij woon ik bij je in de buurt (als je tenminste vlakbij raspberry-maxx woont). Als je wil mag je dus op de koffie komen om er eens naar te komen kijken. Je mag altijd contact opnemen als je wat kunt gebruiken.
  Leuk blog heb je trouwens maar wel heel erg heftig wat jullie allemaal met jullie zoontje door moeten maken. Hoop dat jullie een goede balans gaan vinden zodat jullie echt kunnen gaan genieten.

  BeantwoordenVerwijderen