zondag 26 augustus 2012

De duurzame waardekaart

Nadat ik een testweek heb gehad met de wasbare luiers en al enige luiers tweedehands via MP heb verworven, wilde ik nu eens een bestelling doen bij kaatjekatoen voor wat andere accesoires als inlegvellen, wasnetten en wat extra luiers.

Toen zag ik dat als je een duurzame waardekaart hebt, je een gratis luier krijgt. Hé dat is leuk, zo'n kaart kost € 10,-- en zo'n luier per stuk € 22,95. Dus dan heb ik de kaart er gelijk uit en nog € 12,95 winst. Dus dat ik gedaan. Ik heb eerst een duurzame waardekaart gekocht en daarna mijn bestelling bij kaatjekatoen geplaatst.

Mijn man is trouwens niet zo enthousiast over de luiers, dus we doen het voorlopig als volgt. Als ik thuis ben en zoontje verschoon gaat er een wasbare luier aan, als hij verschoont een wegwerp en als we buiten huis zijn en 's nachts een wegwerp. Ik denk dat als we er een beetje aan gewend zijn we de wasbare steeds meer zullen gebruiken. Voorlopig heb ik 11 luiers en daar kunnen we wel even mee vooruit. Mochten we ze meer gaan gebruiken kan ik altijd nog extra luiers bijkopen. De sterke plaslucht die we tijdens de testweek ervaarden is er trouwens niet meer. Toen gebruikte zoontje nog plasmedicatie, ik denk dat de geur daardoor kwam.

Verder heb ik ook gezien dat je met de duurzame waardekaart 10% korting krijgt op je bestelling bij eetbiologisch.nl, dat is mooi, want daar wilde ik ook nog eens gaan bestellen.
En er zijn nog veel meer deelnemers, dus wie weet dat ik nog meer van korting ga profiteren, maar de kaart heb ik er nu al gelijk uit.

4 opmerkingen:

 1. Lijkt me een hele goede deal, je kaart heb je er inderdaad uit en als jij de wasbare luiers gebruikt en je man de wegwerpexemplaren, scheelt het toch ongeveer de helft, zonder dat een van de twee ergens mee moet werken wat voor hem/haar niet zo goed werkt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er al een tijdje 1, zo'n kaart. Pasgeleden geactiveerd en gelijk bij een bestelling €5 bespaard. Met nog bijna een vol jaar te gaan, haal ik de andere €5 ook echt wel uit.
  Ik wil straks ook een paar wasbare luiers aanschaffen. En bij de bio slager krijg ik gratis hamburgers bij een bestelling. En dat wilde ik toch al doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed,dat jullie elkaar vrij laten in welke luier je prefereert.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wel een teleurstelling dat de kaart geen duurzame houdbaarheid heeft. Met name als je daar pas na aanschaf achterkomt. Een slecht verhaal!

  BeantwoordenVerwijderen