vrijdag 24 augustus 2012

Bijna gratis dagje shoppen

Eigenlijk doe ik het bijna nooit meer; een dagje shoppen in de stad. Ik heb er ook niet meer zo'n behoefte meer aan, terwijl ik vroeger wel 1x per maand ging shoppen in de stad, gewoon voor de fun. Maar we hadden nog een aantal cadeaubonnen liggen die per 1 sept. zouden verlopen en dat vond ik ook zo zonde, dus toch gegaan. En ik kan natuurlijk ook wel wat ontspanning gebruiken en een dagje uit huis is altijd fijn. (overigens ging zoontje wel mee, maar op 1 klein incidentje na is dat goed gegaan)

We hadden 2 cadeaubonnen die we van mijn vader hadden gekregen, hij had ze gewonnen bij één of andere loterij. Mijn zus en ik mochten ze samen besteden, dus we gingen samen naar de stad. We hadden een bon van Rituals t.w.v. € 40,-- en een bon van Lifestyle t.w.v € 20,--.

We gingen eerst naar Rituals en we zochten daar allebei iets voor € 20,-- uit. Ik heb twee bussen doucheschuim en 2 kleine tubes haarconditioner gekocht. De doucheschuim was ook nog in de aanbieding. Eerst mocht het niet voor de aanbiedingsprijs, maar uiteindelijk toch daarvoor meegekregen. Ik hoefde slechts 10 cent bij te leggen. Hoewel ik eigenlijk alleen nog natuurlijke verzorgingsproducten wil gbruiken, ben ik toch overstag gegaan. Ik vind de producten va Rituals wel heel erg lekker. Maar ik heb ook nog een hele voorraad doucheschuim e.d. liggen, dus misschien geef ik ze ook wel cadeau aan een vriendin.

Bij Lifestyle kon ik moeilijk iets vinden. Alles was er behoorlijk prijzig, maar gelukkig was er ook uitverkoop. Uiteindelijk vond ik onderstaande bamboe lantaarn. Eigenlijk was de orginele prijs € 17,95, maar er ging 20% vanaf. Dus zou die € 14,36 kosten. Nou ja, die paar euro wilde ik dan wel bijleggen. Want het is ook een leuk ding om cadeau te geven. Maar bij de kassa bleek er 40% af te gaan, dus hoefde ik uiteindelijk nog maar 77 cent bij te leggen. Dus alles op onderstaande foto voor slechts 87 cent, hihi.


We gingen nog wat eten bij La Place en mijn zus had voordeelbonnen mee. (Ja ze leert het langzaam ook wel van mij dat consuminderen) Dus we namen een latte machiato met korting en een broodje. Ook nog even 2 broden gekocht voor €2,95 (met bon), want ik vind het brood van La Place erg lekker.

Naast wat noodzakelijke aankopen bij de drogist, ook nog even naar de Zeeman geweest, want daar was mega uitverkoop. 50% korting op de reeds afgeprijsde artikelen.

Ik kocht:
2 sets met foambouwblokken à € 1,50 (1 voor zoontje en 1 voor in de cadeaukast)
stoepkrijt € 0,50 (voor in de cadeaukast)
zomerpakje maat 62 € 1,50 (kon het niet laten hangen)
gieter/maatbeker € 0,25 
houten spaarpotje € 0,37 (voor zoontje, het sparen moet hem natuurlijk jong bijgebracht worden)
2 paar sokjes € 0,99 (niet in de opruiming, maar vond ze zo leuk)
2 set kleine bakjes à € 1,49 (niet in de opruiming, maar was hier naar op zoek om groente en fruithapjes voor zoontje in te vriezen)
broodtrommel met vakjes € 1,29 (ook niet in de opruiming, maar handig om ook fruit en groente mee te nemen)
metalen modelbouwvoertuig € 0,50 (voor in de cadaukast).

Dus nog geen 10 euro uitgegeven voor dit alles. En leuke cadeautjes gescoord!

Het was een leuk en goedkoop dagje winkelen. Had 's avonds wel zere voeten....ben het winkelen niet meer gewend ;-)


9 opmerkingen:

 1. Leuke dingen, die lantaarn is tof zeg! En dat stoepkrijt is altijd een schot in de roos he :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan voel je je zo voldaan met al die koopjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo, dat is nog eens lekker je tas vullen, dan geniet je gewoon extra van zo'n dagje shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Sorry, die pipo blijk ik nog te zijn. Heb ooit eens als proef een blog aangemaakt en er niets mee gedaan. Ik ga maar eens kijken of ik dat nog kan verwijderen...

   Maar ik had als reactie gegeven dat ik de sokjes echt hartstikke leuk vind.

   Fijn weekend!

   Verwijderen
 5. Dat is leuk, met tassen vol nuttige dingen terugkomen, maar niet met een lege portemonnee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke dingen allemaal! Dat zomerpakje met krokodil ligt hier sinds kort ook in de kast, maar dan alleen in het blauw. :-)

  BeantwoordenVerwijderen