woensdag 4 mei 2016

Waar doet ze het van?

Eind vorig jaar kreeg ik de vraag van een journaliste van Flair of ze mij mocht interviewen voor de rubriek: "Waar doet ze het van?". Eigenlijk ga ik nooit op dit soort verzoeken in, ik blog omdat ik het leuk vind, maar ik hoef niet zo nodig in de belangstelling te staan. Maar zelf vind ik het reuze interessant om van anderen hun huishoudboekje te zien en lees, als ik toevallig ergens een Flair zie liggen, deze rubriek graag. Zelf ben ook best open over onze financiële situatie, ons huishoudboekje staat immers ook op dit blog, dus waarom niet.

Toch wilde ik wel graag anoniem in het blad en bedacht de journaliste andere namen voor ons. Die namen vond ik zo grappig en eigenlijk wel bij ons passen, dat ik ze op dit blog heb overgenomen. Het is je misschien al opgevallen, maar sinds kort noem ik zoontje niet meer zoontje, maar Dirk en manlief Alex. Sjouke is ook niet mijn echte naam, maar onder deze naam schreef ik al langer.

Het artikel was een aantal weken terug te lezen in Flair. Ik zou nog een exemplaar thuisgestuurd krijgen, maar tot nu toe nog niks gezien. Mijn zus had wel even snel een fotootje gemaakt, toen ze het blad toevallig in handen kreeg. Het hele artikel houden jullie dus nog even tegoed.

Inmiddels is ons huishoudboekje al weer aardig veranderd. Dit is nog de situatie van eind 2015. En binnenkort zal er ook weer het nodige veranderen, waarom en hoe en wat dat lees je binnenkort.
8 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen. En met cliffhanger! Ik ben heel benieuwd naar wat er veranderd :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Wij hebben een tijdje terug ook mee gedaan en toen het gepubliceerd werdt was er ook alweer vanalles verandert ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je mee mocht doen! Ik ben benieuwd naar de verandering. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk inkijkje! Hopelijk de tweede bladzijde een andere keer :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk hoor. Ook ik ben erg benieuwd naar jullie veranderingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een vermoeden over de op handen staande wijziging. Ik hoop voor je dat het dat is;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk om te lezen! Ik heb hier ook wel eens aan meegedaan, maar als je het dan van jezelf leest, dan voelt het toch soort wel weer herkenbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, ik ben aan het teruglezen op je blog.. Ik snapte al niet waar de naam Dirk vandaan kwam.. ik ben weer bij :D

  BeantwoordenVerwijderen