zondag 9 februari 2014

Voordelig weekje weg

Afgelopen week gingen we op vakantie naar een park in Overijssel. We zaten in een zeer sfeervol houten huisje en het was lekker rustig in het park, waardoor we goed konden ontspannen. We waren vorig jaar naar hetzelfde park geweest en is ons toen zo goed bevallen dat we dit jaar terugkwamen.

We wachtten een aanbieding af en boekte het huisje voor een hele week voor € 275,-- incl. bijkomende kosten voor 4 volwassen en 2 kindjes. Daarbij zat ook voor de volwassenen een pas die onbeperkt toegang gaf tot de sauna, fitness en zoutgrot. En ook konden we onbeperkt gebruik maken van het zwembad en de binnenspeeltuin. Niet duur zeg ik zelf, helemaal omdat we de kosten ook deelden en wij zelf dus maar € 137,50 kwijt waren.

Om het goedkoop te houden namen we zelf linnengoed mee en eten. Geld voor boodschappen geef je als je thuis bent ook uit, en we aten niet decadenter deze week.

We gingen een dagje naar Plopsaland met een bon die mijn vader had gewonnen. Omdat zoontje nog gratis was waren we alleen de parkeerkosten kwijt van € 6,--. Verder namen we natuurlijk zelf iets te eten en drinken mee.

Verder zijn we vooral op het park gebleven. Zwemmen, wandelen, de binnenspeeltuin en de speeltuintjes buiten gaven genoeg vertier. Ook was er nog een theatershow die we gratis bezochten en maakte ik nog 2x gebruik van de sauna en 1x van de zoutgrot.

Een goedkoop een leuk weekje weg dus en een echte aanrader.

Even wat sfeerplaatjes...4 opmerkingen:

 1. De leukste uitstapjes hoeven helemaal niet duur te zijn. Een dagje naar het bos, of een goedkopere speeltuin ( in Limburg heb je speelpark Klein Zwitserland, erg leuk en niet duur ), of een keertje naar een museum. Tot nu toe hebben we hele leuke uitstapjes kunnen maken en zijn we nog maar 1 keertje naar de E.fteling geweest omdat mijn vader ons trakteerde. Ik kan daar echt van genieten. Het is ook maar wat je je kinderen mee wilt geven. Instant vermaak, of misschien iets waar je wat meer moeite voor moet doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oo wauw super leuk en goedkoop uitje,ziet er heerlijk uit,kun je er weer tegen aan he na zo,n heerlijk relax weekje.

  liefs yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heerlijk alsje nog buiten de schoolvakanties kan gaan.dan is het idd nog erg betaalbaar :D genietenhoor! heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is inderdaad heerlijk betaalbaar! Lijkt me fijn, om 'zomaar' weg te kunnen. Nu mijn vriend en ik nog niet getrouwd zijn, doen we dat nog niet samen, maar volgend jaar hopen we het ook te kunnen doen. Leuk ook die foto's, echt genieten zo te zien!

  BeantwoordenVerwijderen