zaterdag 11 oktober 2014

Daar ben ik weer!

En dan is het ineens 2,5 maand geleden dat ik voor het laatst een blogje heb getikt of gelezen. Ik had er even helemaal geen zin meer in. Ik merkte dat ik te veel tijd achter de laptop zat met het lezen van blogjes en zo nu en dan ook zelf een blogje tikken. Toch begint het nu weer te kriebelen en wil ik weer gaan proberen het bloggen op te pakken. Blogjes lezen wil ik ook wel blijven doen, maar ik denk dat ik maar eens een goede selectie moet maken van de blogs die ik echt graag wil blijven lezen, zodat het niet al mijn tijd opslurpt.

De afgelopen maanden is er niet gek veel veranderd. Ik heb me even op andere dingen gericht zoals mijn gezondheid. Ben gaan sporten in juni en doe dat nog steeds 3 keer in de week. Ik heb mijn eetpatroon nog verder aangepast en probeer hier en daar nog goede gewoontes aan te leren, zoals het drinken van meer water. Het resultaat mag er zijn, ben de afgelopen maanden toch weer 6 kilo afgevallen en val nu eindelijk in de categorie overgewicht i.p.v. obesitas. Toch wel een echt vreugde momentje. Ik merk het ook aan alles dat er minder mij is. Ik pas weer kleding van pak 'm beet 8 jaar geleden en ik voel me fitter.

Zoontje is in september gestart met de peuterspeelzaal. Hij heeft het er erg naar zijn zin gelukkig. Ik vond het in het begin wel moeilijk, maar het went gelukkig al snel. In de uurtjes dat hij op de psz zit doe ik op het gemak wat boodschapjes, ga even sporten en daarna thuis lekker uitgebreid douchen en op mijn gemak wat eten. Even lekker wat me-time. En zoals sommige van jullie al zeiden tegen me, die uurtjes vliegen inderdaad voorbij.


Wat ik verder de afgelopen maanden gedaan heb, daar zal ik de komende tijd eens wat blogjes over schrijven. Niks echt spannends, maar genoeg leuke dingen om weer wat blogjes mee te vullen.

9 opmerkingen:

 1. Welkom terug! Ik miste je al, maar herken de reden ook maar al te goed. Wanneer je eenmaal aan het lezen/schrijven bent blijf je ook snel hangen achter de pc. Het is voor mij ook voortdurend zoeken naar een evenwicht. Fijn dat het zo goed gaat op de psz, en jij gaat ook als een speer. Knap hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi, leuk dat je er weer bent. Ik had je blogjes wel gemist. Wat is die kleine vent van je groot geworden!
  Groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig dat je er weer bent ! Fijn dat jullie ventje het naar zijn zin heeft op de psz. Ennu wat goed dat je zoveel bent afgevallen !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou een heel verhaal getypt onder verkeerd account en dan pakt ie m niet, nou ja maar opnieuw proberen.
  Fijn dat je er weer bent, ik vind het heerlijk dat mijn al langere tijd schrijvende consuminder bloggers gewoon weer lekker beginnen te schrijven. Niet dat de nieuwe generatie niet goed is hoor integendeel, maar ik hang aan mijn oude cluppie ;-)
  Goed van je dat je zoveel bent afgevallen, ik ben zelf 6 kg kwijt door het niet meer eten van suiker, maar wil ook nog wat meer bewegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het goed met je gaat. Vooral het afvallen is fijn. Wat is heerlijke foto van je zoontje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Welkom terug. Ik maakte me al zorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. joepieee 6 kilo kwijt,ga zo door,en tuurlijk welkom terug

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi resultaat , zoveel kilo's eraf. :-)
  Leuk om weer wat van je te horen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Welkom terug.heb je blog gemist.

  BeantwoordenVerwijderen