woensdag 16 maart 2016

Wat eten wij deze week? (week 12)

Afgelopen week werd het weekmenu een beetje omgegooid. We besloten spontaan een keer frietjes te eten in het weekend en omdat manlief gisteren niet mee-at en zoonlief ziek is, maakte ik voor mezelf iets makkelijks.

De geplande nasi en zuurkoolstamppot van vorige week schuiven daarom door naar deze week.

Wat staat er deze week op het menu?
woensdag: Nasi met tofu
donderdag: prei-quiche
vrijdag: groentecasserole met rijst
zaterdag: zuurkoolstamppot met worst voor de mannen/vega voor mij
zondag: pasta met groente en tomatensaus
maandag: hutspot met bruine bonen
dinsdag: chili sin carne

Nu zoonlief al een paar dagen ziek is en ik zelf ook even niet lekker was, merk ik weer hoe fijn het is dat de bioboodschappen thuis worden bezorgd. In ieder geval weer verse groente, fruit, een brood, en zuivel in huis in combinatie met de voorraad redden we ons wel, eigenlijk best wel voordelig om een ritje naar de super even uit te stellen extra boodschappen bij de bezorger heb ik niet gedaan. Wel even het groentepakket overgeslagen, maar wat losse groente besteld, anders zouden we te veel in huis hebben.
5 opmerkingen:

 1. Wat doe je dan met de aardappelen die tussen de ingrediënten staan?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik snap je vraag niet. Wij eten gewoon aardappelen als je dat bedoelt, wel let ik er op deze niet vaker dan 2x per week te eten, soms vervang ik het door zoete aardappel.

   Verwijderen
 2. In de ingrediënten lijst van de groentecasserole staan aardappelen in het recept lees ik ze niet terug?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh haha, dat had ik nog niet eens gezien. Nou ja, de aardappelen zijn wel besteld, want ik kijk altijd bij het ingrediëntenlijstje. Dus dan wordt het denk ik met gekookte aardappelen i.p.v rijst. Het recept is voor mij ook nieuw,dus ben benieuwd hoe het smaakt.

   Verwijderen
 3. Als je niet goed in orde bent is het inderdaad fijn als de boodschappen worden thuis bezorgd! Hopelijk knappen jullie snel weer op.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen