donderdag 11 februari 2016

Een regenachtige dag in de vakantie

Woensdag was het een regenachtige dag. Manlief had nog 2 dagen vrij om bij te komen van het Carnaval. En wat doe je dan?

Bij ons is één van die dingen die we dan graag doen een kringloop binnenlopen. We laten zoontje dan iets uitkiezen van een paar euro en nemen wat leuke spelletjes, boeken of net wat we tegenkomen mee.

Dit keer was er vooral een leuk aanbod gezelschapsspellen. Veel 999 games voor een leuke prijs, die hier meestal in de smaak vallen. Voor zoontje meestal nog te moeilijk, maar voor hem vonden we ook wat leuke spelletjes.

Zelf wilde hij graag "de bloemen" meenemen, ach voor die ene euro. Verder kochten we nog een handig sorteerbakje voor zijn knutselspulletjes in op te bergen. Totale uitgaven: € 16,45 maar we hebben ons er de hele middag mee vermaakt en we gaan er vast nog vele uurtjes plezier mee beleven.

Naar het spel "Set!" waren we al lang op zoek, helemaal blij dat hij bij 
de kringloop lag voor slechts € 1,25

En we kochten nog een klein setje met deegroller, 
steekvormpjes en mesjes voor de klei.


5 opmerkingen:

 1. Set is leuk! Onze dochter vond het al snel gezellig om erbij te komen zitten om te kijken of ze het ook snapte (vanaf een jaar of 5).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Woh dat zijn veel spelen! Wij zijn ook gek op spelletjes, laatst bij de kringloop koehandel del meegenomen. Die stond al lang op ons lijstje.
  Set staat er ook nog steeds op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je lekker veel spelletjes gevonden zeg. Leuke kringloopvondst!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh set is zeker een goede koop! Hartstikke leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat zijn leuke aankopen,veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen