vrijdag 5 februari 2016

Carnaval

Eerlijk gezegd heb ik een hekel aan carnaval. Ik hou niet van de drukte, het gezuip en de muziek. Het verkleden vind ik wel leuk, maar de rest hoeft van mij niet zo.

Manlief komt uit Brabant en is wel een echte carnvalliefhebber. Hij heeft het er al in november over en gaat dan ook elk jaar met carnaval een weekje naar Brabant. Dit jaar gaan ik een zoontje een keertje mee. Nee, ik ga 's avonds niet de kroegen in, maar met zoontje naar het kindercarnaval en een optocht kijken wil ik nog wel proberen.

Vandaag was er ook carnaval op school. Omdat ik in de activiteitencommissie zit, mocht ik helpen met drinken en eten klaarzetten en de versiering weer opruimen. Als activiteitencommissie hadden we ook nog een act ingestudeerd voor op het podium, tussen de andere optredens door. Het was erg leuk om met een club mama's iets op te voeren.

Ook manlief hielp vandaag op school, maar dan in de klas van zoontje. Hij had een dagje vrij gewisseld. I.p.v. volgende week nu de hele week vrij, moet hij vrijdag weer werken. Hij vond het erg leuk om te zien hoe het er in de klas aan toe gaat en leerde ook gelijk een paar andere vaders kennen, altijd handig. Aangezien ik zoontje altijd breng- en haal is het wel fijn dat hij nu ook meer bij school wordt betrokken. Dus heeft zich nu ook gelijk opgegeven voor de commissie van een ander jaarfeest.

In de ochtend liepen de kleuters een optocht o.l.v. de carnavalsband naar het verzorgingstehuis. Gelukkig kon ik mij even van mijn andere werkzaamheden onttrekken om mee te gaan. Het was erg leuk om alles zo eens te ervaren. We hebben alle drie een erg leuke ochtend gehad!
4 opmerkingen:

 1. Hier ook geen liefhebber van Carnaval, maar de stoer komt voor de deur langs en dan is het toch leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook geen liefhebber maar ben dan ook een echte Fries. Ik heb het ook nooit meegemaakt. Jullie zien er erg leuk uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een superleuke foto! En fijn voor je man dat hij de het reilen en zeilen op school van dichtbij heeft kunnen meemaken.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen