dinsdag 28 juli 2015

De laatste loodjes

Nog even en dan kunnen we terug naar ons huisje. Binnen zijn we zelf nu klaar en is het wachten op de egalisatie van de vloer en daarna het leggen van de vloer. Bij elkaar zal het toch nog 2-3 weken duren voor we terugkunnen.

Het huis oogt nog wat wit. Maar ik vind het moeilijk om nu het totaalplaatje met vloer en meubels te zien, dus ik laat het even zo. Een muurtje nog een kleurtje geven is ook zo gebeurd, alleen zullen we dan alles goed moeten afdekken.

Volgende week ga ik met een vriendin naar het Zweedse warenhuis om een tafel te kopen. Verder speur ik nog naar wat kleine dingen op MP. Maar niks heeft haast, het geld raakt een beetje op, dus de komende maanden zal er zo nu en dan wat gekocht worden. Vaak weet je ook pas het beste wat je nodig hebt als je ergens echt woont.

Momenteel zijn we met de tuin bezig. we gaan de poort verplaatsen, zodat deze vlak bij de schuur zit en we niet een heel stuk vrij hoeven te houden om met fiets+fietskar de tuin uit te komen. Ook gaan we opnieuw bestraten omdat de tuin een paar cm lager moet komen. Geen idee waar dit mis is gegaan bij het ontwerp, maar nu kunnen we gelijk wat dingen aanpassen. zo hebben we straks voor de aanbouw een mooi stukje voor de tuinset. En komt er rechts een 1,5m2 voor een moestuintje. Niet spectaculairs, maar net even iets andere, meer praktische indeling.

Nog wat plaatjes dan maar....11 opmerkingen:

 1. Mooi die buitenkant! Heb je straks vanuit de keuken zicht op je moestuin, kun je vanuit de keuken beslissen wat je gaat koken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo ziet het er al goed uit, ben heel benieuwd hoe het uiteindelijk wordt. Fijn dat het einde in zicht is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Whow, dat ziet er al goed uit.
  Heb je al een vervanger gevonden voor" onze" Landwinkel ?
  Siny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jammer he dat die landwinkel weg is.... Ik ga nu naar landwinkel oogsthoeve in Heteren of Streekwinkel de Oogst bij Intratuin in Elst. Warmoestuinderij in Lent, elke zaterdag verkoop is ook de moeite waard.

   Verwijderen
 4. Wat een verandering, zeg! Wat leuk, die open inbouwkast (noem je dat zo?) in de keuken. Ik hou juist van wit. Het maakt een ruimte groot. Heel slim om eerst maar eens af te wachten hoe het staat met alle meubels erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heel erg mooi is dat geworden. Heerlijk straks al die ruimte en die handige indeling.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het aftellen kan beginnen!
  Geslaagde verbouwing; die aanbouw geeft het dat ietsje meer :-)
  oooh, zalig... vloerverwarming... via warmtepomp?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk blogje! ik zag u via andere blogsters, zo gaat het in blogland, bedankt voor het delen...liefs

  BeantwoordenVerwijderen