zaterdag 16 mei 2015

Dagje dierentuin

Met Hemelvaart gingen we een dagje naar de dierentuin. We hadden nog een cadeaubon liggen voor 4 personen toegang tot het Ouwehands Dierenpark. Die bon kreeg ik samen met een saunabon voor 2 personen en een HEMA-bon van een tientje als ik lid werd van de vriendenloterij. Natuurlijk zegde ik het lidmaatschap weer op na 2 maanden zonder prijzen. Maar voor 26 euro toch een paar leuke "cadeautjes".

Omdat we met z'n drieën zijn, maakten we iemand blij bij de kassa met gratis entree. De persoon was verbaasd dat we er niks voor hoefden te hebben. Later bedachten we, dat we best een parkeerkaartje à 7 euro hadden kunnen vragen, maar goed, iemand blij maken is natuurlijk ook héél leuk. Ze zullen er met het gezin vast een extra ijsje op gegeten hebben, want het was heerlijk weer.

We hebben een hele leuke dag gehad, naar de zeeleeuwenshow geweest en het theater, de dieren bekeken en vooral lang in de speeltuin gespeeld en natuurlijk 2x het treintje. Het was leuk om te zien hoe zoontje nu eindelijk een beetje interesse in de dieren krijgt, maar nog steeds als een losgebroken wilddier door de dierentuin rent om alles te ontdekken.

Natuurlijk namen we zelf wat te eten en te drinken mee en lieten we ons ook niet verleiden door de troep souvernirs in het winkeltje.

En zo bleven de kosten beperkt tot het parkeerkaartje en hadden wij een heerlijke dag!

Best spannend zo'n zeeleeuwenshow

"Nog een keer treintje"


Lekker kliederen met water en zandAapjes


2 opmerkingen:

 1. Zo te zien was het een geweldig dag, wat zullen jullie genoten hebben. En wat een leuk idee om iemand blij te maken met een gratis entree. Je krijgt iets, en je geeft iets weg aan een ander, wat een mooi evenwicht, super!

  Groetjes,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel leuk uit! En wat fijn dat jullie iemand konden verblijden met een gratis kaartje.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen