dinsdag 3 november 2020

Uitwaaien langs de Waal

Afgelopen zondag gingen we even naar de Waal bij Nijmegen. De kinderen wilden graag stenen zoeken en dit leek ons een mooie plek daar voor. Op zondag kan je gratis parkeren onder de brug en loop je zo de Ooijpolder in.

De kinderen (en ook wij) vermaakten zich prima. Allebei hadden ze een tas meegenomen die werden gevuld met de mooiste vondsten. En regelmatig kwam er een groot (vracht)schip voorbij, wat ze niet alleen prachtig vonden, maar ook leuke golven gaf.

Bij thuiskomst warmden we op met warme chocolademelk en de banketstaaf (van de TGTG) en keken ondertussen naar Hollands got Talent, dat wou Dirk graag zien. Zaterdags opblijven om het te zien is te laat voor hem. Dus nemen we het op, voordeel is dat je dan de reclames kunt overslaan en het binnen een uurtje gekeken kan worden.

's Avonds gingen ze met stenen en al in bad. Dat vonden ze geweldig. Alleen de vraag al: "Mag dat echt?" Samen in bad lieten ze elkaar de stenen zien en de stenen werden gelijk mooi schoon. Win-win situatie volgens mij, want geen rotzooi bij de wasbak en kinderen en stenen gelijk schoon.

Het was een fijne zondag.






1 opmerking: