zondag 14 januari 2018

Een nieuwe start

Oeps, en toen was het bijna een half jaar geleden dat ik iets geschreven had. De zin om te schrijven ontbrak mij het afgelopen half jaar. Mijn hoofd zat vol, iets met te veel hooi op de vork en een nieuw ritme vinden met een baby in ons gezin. Maar inmiddels heb ik mijn ritme aardig gevonden, nog steeds veel hooi op de vork, maar ik weet het beter te organiseren. Mijn hoofd is minder vol en er is weer meer tijd voor hobby's of eigenlijk heb ik behoefte aan hobby's, meer tijd voor mezelf en weer zin om blogjes te tikken. Het afgelopen half jaar, of eigenlijk jaar, want zoveel heb ik in 2017 niet geschreven is er erg veel gebeurd. Ik zal proberen jullie de komende tijd een beetje bij te praten. Ik heb ook al een lijstje in mijn hoofd met onderwerpen waar ik graag over wil bloggen.

David is nu 8,5 maand en is erg ondernemend. Sinds enkele weken trekt hij zich overal aan op. Het is een vrolijk mannetje, maar wel een echt mama's kindje.
Met ons huis op de achtergrond, met zonnepanelen en altijd gratis verlichting met de lantaarnpaal :-)

Dirk is in december 6 jaar geworden en zit al weer in groep 3. Hij is helemaal gek van cijfers en strategische spelletjes. Ook is hij nu bezig met zwemlessen en gaat naar scouting (in de roots van zijn papa en mama)Alex heeft nog steeds zijn huidige baan. Met de komst van David heeft hij een jaartje 1 dag in de week ouderschapsverlof opgenomen. Erg fijn om wat meer tijd voor elkaar en ons gezin te hebben.

Ik heb nu naast de zorg voor de kinderen en het huishouden en mijn vrijwilligerswerk (wat zich verder heeft uitgebreid) een nieuwe betaalde uitdaging gevonden. Hierover binnenkort meer.

En hiermee is het begin gemaakt van hopelijk weer veel leuke blogs :-)

8 opmerkingen:

 1. Ik had me al afgevraagd hoe het met jullie en de kindjes gaat.....liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om weer eens te lezen.en dat het zo lekker loopt.

  Siny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug en weet wie schrijft die blijft! Groet El

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Welkom! Wat gaat de tijd snel, alweer 8.5 maand. Ik weet het,tijd voor jezelf is zo belangrijk. Ik ben zeer benieuwd hoe dat gaat met de tweede erbij!

  BeantwoordenVerwijderen