maandag 15 augustus 2016

Toch nog een weekje weg

Afgelopen week zijn we toch nog last-minute een weekje weggeweest. Van onze eerdere vakantieplannen leek door het weer maar niks te komen. En ik had van andere moeders gehoord, dat de camping die ik op het oog had, helemaal niet zo geschikt was voor kinderen.

Mijn zus gaf aan ook nog wel een weekje weg te willen met de kinderen, maar kamperen zag ze niet zo zitten. Dus gingen we opzoek naar een (betaalbaar) huisje. Omdat we de kostten konden delen, viel het mij nog mee voor een weekje in de het hoogseizoen. We hebben een hele leuke week gehad en ook Alex kwam nog van donderdagavond t/m zondag, dus heeft hij ook nog een beetje vakantie gevierd. We hadden één dag veel regen, maar de andere dagen redelijk droog. Helaas was het iets te koud om te zwemmen in het meertje, maar ondanks dat een prima week! En Dirk heeft flink kunnen oefenen met fietsen zonder zijwieltjes, alleen zelf opstappen wil maar niet lukken...

Ons chaletje

Elke dag even spelen in de speeltuin

Of spelen bij het huisje

Totaal geen podiumvrees....

Bijkomen van een fietstochtje met iets lekkers

Spelen op het strandje

4 opmerkingen:

 1. Wat leuk om dat zo samen met je zus te doen! En ideaal als andere moeders je dergelijke goede info geven, zoals dat een camping niet geschikt is voor kinderen.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo samen weg en een jong kind geniet al als het lekker buiten kan spelen en rommelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie zoontje is al een grote jongen geworden.... Is hij zijn krulletjes volledig kwijt ? liesbet

  BeantwoordenVerwijderen