woensdag 15 maart 2017

Genieten van de laatste weken

Even een update omtrent mijn zwangerschap, want ik heb de laatste weken weer weinig laten horen.
Vanaf week 31 weken, kon hier het genieten dan eindelijk gaan beginnen. Al bleef het allemaal best spannend en ben ik ondanks dat ik elke week op controle moet, toch nog een keer tussendoor naar het ziekenhuis geweest. Gelukkig was alles goed, behalve dan dat ik mij minder goed voelde, duizelig, een bijwerking van de medicijnen bleek.

Inmiddels ben ik 35 weken zwanger, Ja, echt ongelooflijk hè. Ik heb altijd alleen maar hierop kunnen hopen, maar er nooit echt over durven nadenken. zal ik dit keer dan echt rond de uitgerekende datum natuurlijk bevallen? En mijn kindje snel mee naar huis mogen nemen. Ik krijg er in ieder geval steeds meer vertrouwen in.

Dus nu toch ook maar die laatste dingen aan het doen, waar ik eerst als een soort zelfbescherming nog niet aan durfde te beginnen. De vorige zwangerschap vond ik het vreselijk dat ik bij thuiskomst uit het ziekenhuis in een leeg babykamertje stond, waar een kindje had moeten liggen.

Ik geniet nu echt van elke dag. Ik voel mij goed en heb tot vorige week zelfs nog gesport, nou ja vooral rustig meegedaan. Ik heb een lijstje van wat ik nog gedaan wil hebben. Niet echt belangrijke dingen hoor, vooral het huis een beetje op orde houden. Elke dag doe ik wat en verder vooral ontspanningsoefeningen, lekker naar buiten en aandacht besteden aan Dirk.

De eerste tijd willen we gaan co-sleepen. 
Bij Dirk niet gedaan, wist niet eens wat het was. 
Hij heeft toen de eerste tijd wel bij ons op de kamer geslapen maar in een wiegje

Wiegje voor de zekerheid toch maar in elkaar gezet, mocht co-sleepen niet bevallen.

Kamertje is bijna af...staan nog wat spullen om uit te zoeken.

De stof van de stoel achterin van een nieuw kleurtje voorzien.
Hij was wil, maar vol grijs/bruinige vlakken. Nu weer mooi!

Nu weer verder genieten en hoop dat de baby minimaal nog 2 weekjes blijft zitten!

12 opmerkingen:

 1. Ik duim met je mee. Die twee van mij zijn met 37 wkn 2 dagen en 37 wkn 3 dagen geboren.
  Het ziet er nu bij jou naar uit dat je wens in vervulling gaat. Geniet er nog lekker van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn zeg! Ik wens je een fijne bevalling (zover dat fijn kan zijn ;-)) en hoop dat je veel van je gezin kunt (gaan) genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je er nu zo van genieten kunt. Hopelijk duurt t nog even en heb je straks een mooie bevalling.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je zo kunt genieten en dat alles goed verloopt! Ik wens je alvast een fijne bevalling!

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat fijn dat je de 35 weken al hebt gehaald. De tijd terugdraaien kan niet meer, maar nu krijg je de kans om het op een nieuwe manier mee te maken. Ik wens je nog een heel voorspoedige tijd en bevalling.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wow ja ik kan me dat heel goed voorstellen, onze kinderen zijn extreem te vroeg geboren alle 3. Geniet ervan! heerlijk om alles te kunnen voorbereiden en het idee tenminste snel je kindje mee te kunnen nemen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Elke keer kom ik kijken of er al nieuws is... sterkte met de laatste loodjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow ik heb even iets helemaal gemist geloof ik. Wat GAAF, al zo lang zwanger. Na 35 weken kunnen die twee weekjes er ook nog wel bij toch ;) Liefst nog een paar meer natuurlijk. Wat fijn dat je zo geniet. Ik wens je een goede bevalling voor straks!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je laatste post dateert van 15 maart.... Ik hoop dat jullie een goede bevalling gehad hebben en dat mama en kindje het goed stellen.liesbet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoe gaat het met jou en de baby? Zie nog steeds geen berichtje van je. En ben bang dat er iets niet goed is... Misschien kun je iets laten horen?

  BeantwoordenVerwijderen